top of page
studio of illusions greenscreen events chromakey, fred van den berg design ship marketing foto

/Events

Studio of Illusions op uw Event

Uw dromen worden werkelijkheid in de Studio of Illusions!

Wij plaatsen u in een wereld waar grenzen vervagen tussen werkelijkheid en fantasie.

Een actieve presentatie waarbij het publiek wordt uitgenodigd om zijn eigen fantasie te creëren.

Bent u op zoek naar flitsend entertainment ?

Maak uw feest compleet met de Studio of illusions, een "doe"activiteit, waar op een onderhoudende en dynamische wijze uw gasten vermaakt worden met hun eigen fantasie. Wij plaatsen uw gasten in een setting  waarin hun fantasie geprikkeld wordt, zodat ze de held in hun eigen film worden, plaatsen bezoeken waar ze alleen van kunnen dromen, hun angsten overwinnen en waar ze zij aan zij met hun held kunnen staan.

De foto is uiteindelijk het tastbare bewijs !

Hoe doen wij dit ?

Al meer dan 20 jaar is de Studio of Illusions actief. Ontstaan op het partyschip de Jules Verne waar wij met de gasten in 80 foto's rond de wereld reisden. We deden en doen dit nog steeds met een techniek uit de film en televisie wereld. Een opname van één of meer personen wordt gemaakt voor een groenscherm en met speciale hardware wordt het groen weggefilterd  en wordt je als het ware "gemixed" in een ander door jouw zelf gekozen decor.

Deze techniek heet "Chromakey".​

 

Het resultaat

Deze beeldmanipulatie is "real time" te zien op diverse beeldschermen. Van het eindresultaat wordt in enkele seconden haarscherp een fotoprint gemaakt en hebben uw gasten hun "illusie" in handen.

Een leuke herinnering aan uw feest!

Verschillende formaten zijn mogelijk: 10x15 cm, 13x18 cm, 20x15 cm en A4. Daar het resultaat ook digitaal wordt opgeslagen, maakt de huidige socialemedia zoals Facebook, Twitter en internet het mogelijk om het resultaat te delen met familie, vrienden en collega's.

Zo maakt u van uw feest reclame en reclame van uw feest!

Locaties 

studio of illusions greenscreen events chromakey, fred van den berg design ship marketing foto

Wij hebben al op veel locaties met de "Studio of illusions" gestaan of het nu een Expo Hal, een tent, een kasteel, een school, een feestzaal , een bioscoop of een bedrijf is. Het enige wat wij vragen is een droge ruimte en een stopcontact .

Informeer naar de mogelijkheden van de Studio op uw locatie!

studio of illusions greenscreen events chromakey, fred van den berg design ship marketing foto

Thema's

Elk feest is weer bijzonder, vaak tergelegenheid van een speciale gebeurtenis bijv. een jubileum of personeelsfeest. Als er wordt gekozen om het feest een bepaald thema te geven, dan past de Studio  zich graag aan, zodat de foto's perfect passen in uw thema.

Het is tenslotte (uw) feest!

Iets anders

studio of illusions greenscreen events chromakey, fred van den berg design ship marketing foto

Laat uw creativiteit de vrije loop met de Studio of illusions. Er zijn verrassende mogelijkheden. Gebruik de Studio bijv. voor de introductie van uw nieuwe bedrijfslogo of bedrijfsgebouw. Als  cover van uw eigen glossy. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij denken graag met uw mee!

bottom of page